over ons

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector heeft MF Medical Services een ijzersterke reputatie opgebouwd als klantgerichte leverancier van medische koelkasten, diepvriezers, transportboxen en temperatuur monitoring welke de hoogste prestaties leveren op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Dit hebben wij bereikt door altijd vast te houden aan onze missie in de wereld en visie wat wij willen bereiken met ons bedrijf.

Missie

Onze missie is om innovatieve en duurzame oplossingen te leveren aan de gezondheidszorg waarbij de betrouwbaarheid van onze apparatuur, ons hoge serviceniveau en de kwaliteit van onze dienstverlening, ons tot de ultieme partner in de cold-chain maken.

Visie

Met onze cold-chain oplossingen dragen wij bij aan het redden van levens en weer gezond maken van mensen. Zo zorgen we er samen voor dat de wereld een fijnere plek is om te leven.

Aanpak

Hoe wij vaccins en andere medische producten beschermen

Met onze All-in service sluiten wij uw medische koel- en vriessystemen aan op onze meldkamer. Daar worden de systemen continue gemonitord op temperatuurfluctuaties. Uiteraard worden alle systemen volgens schema onderhouden. De combinatie van hoge kwaliteit van de geleverde systemen, correct uitgevoerd onderhoud en remote monitoring maakt dat uw medische materiaal optimaal beschermd is. Ontdekken wij in de meldkamer toch een afwijking of een storing, dan wordt conform protocol geëscaleerd en gereageerd. Voor reparatie zijn wij meestal binnen 1.5 uur ter plekken, indien nodig met vervangende apparatuur.

24/7 Service en Onderhoud Medische koelingen

Vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Marketing 10, 6921 RE Duiven

Maandag t/m vrijdag: 8:30-17:30

Afspraak maken?

Wij komen graag kennismaken en uw behoeften op het gebied van medisch koelen te bespreken.

× Kan ik u helpen?