B-Medical Systems

B Medical Systems is het enige bedrijf ter wereld dat een end-to-end oplossing biedt van gekoelde apparatuur die gecertificeerd is door de EU MDR, US FDA en WHO PQS. Het assortiment omvat vaccinkoelkasten laboratoriumkoelkasten en  -vriezers, bloedbankkoelkasten, plasmavriezers, contactschokvriezers, ultra-low vriezers en transportboxen die een ononderbroken koudeketen garanderen voor de veilige opslag en het veilige transport van elk medisch temperatuurgevoelig product of monster.

b-medical systems B
BMS made-in-luxembourg

SAVING LIVES

through reliable and innovative technology

Bekijk hieronder de corporate video van B Medical Systems emn ontdek zelf hoe dit innovatieve bedrijf een fundamentele bijdrage levert aan de wereld gezondheidszorg en het beschermen van menselijk leven over de hele wereld.

B Medical Systems

  • Wereldwijd aanwezig in 130+ landen
  • Intellectuele eigendom van meer dan 100 patenten
  • 100+ gecertificeerde medische hulpmiddelen in het productaanbod
  • MDR, US FDA en WHO PQS gecertificeerd.

Betrouwbaar en gerenomeerd

B Medical Systems is een wereldwijd opererende fabrikant en distributeur van medische apparatuur. Zij is een gerenommeerde specialist in de veiligheid en het beheer van bloedproducten. De koelketen voor bloedproducten is niet alleen betrouwbaar, maar voldoet ook tot in de puntjes aan de internationale normen en specificaties die door de WHO zijn aanbevolen.

Importeur Nederland

B Medical Systems stelt zeer hoge eisen aan de bedrijven die hun producten distribueren omdat kwaliteit en service altijd bovenaan staan. MF Medical Services is dan ook trots dat zij dit topmerk mag vertegenwoordigen in Nederland en u haar innovatieve en betrouwbare medische koelsystemen aan kan bieden. Wij zijn ook het enige bedrijf dat de koelingen mag repareren met behoud van de fabrieksgarantie.

Vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Marketing 10, 6921 RE Duiven

Maandag t/m vrijdag: 8:30-17:30

Afspraak maken?

Wij komen graag kennismaken en uw behoeften op het gebied van medisch koelen te bespreken.

× Kan ik u helpen?