Aanbod medische koelingen

medische koelingen MF Medical Services

Vaccinkoelkasten

Onze gecertificeerde vaccinkoelkasten hebben de hoogste betrouwbaarheidsgraad en bieden de beste bescherming tegen vaccinbederf. Bekijk aanbod.

Laboratoriumvriezers

Laboratoriumvriezers zijn voor het opslaan van medische producten en bloedplasma. Alle B Medical Systems vriezers voldoen aan de DIN58375 norm. Bekijk aanbod.

Transport koelboxen en vriesboxen

Transport koelboxen en transport vriesboxen zijn onmisbaar als je temperatuurgevoelig medische producten wilt vervoeren zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Bekijk aanbod.

Medicijnkoelkasten

Van ziekenhuis en apotheek tot consultatiebureau en huisartsenpraktijk, wij hebben altijd de beste passende medicijnkoelkasten. Bekijk aanbod.

Bloedkoelkasten

Bloedzakken moeten op een constante temperatuur van exact +4 graden Celsius worden bewaard. B-Medical Systems levert hierin de beste prestaties. Bekijk aanbod.

Ultra-low vriezers

Ultra-low vriezers zijn vooral voor langdurige opslag bij wetenschappelijk onderzoek. Dit materiaal moet vaak tientallen jaren in goede staat blijven, betrouwbaarheid en stabiliteit is een must voor deze vriezers. Bekijk aanbod.

Laboratoriumkoelkasten

Onze betrouwbare laboratoriumkoelkasten zijn zeer goed in te delen en hebben op iedere plek in de koelkast exact dezelfde temperatuur. Bekijk aanbod.

Bloedplasmavriezers

Bloedplasma wordt voor bloedtransfusies en voor belangrijke medicijnen gebruikt. Onze vriezers voldoen daarom aan de hoogste eisen. Bekijk aanbod.

Explosieveilige koelkasten en vrieskasten

Producten die worden opgeslagen in een explosieveilige koel- of vrieskast zijn erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Daarom voldoen ze aan de ATEX 95 Explosieveilig norm. Bekijk aanbod.

Vragen?

Wij beantwoorden ze graag

Marketing 10, 6921 RE Duiven

Maandag t/m vrijdag: 8:30-17:30

Afspraak maken?

Wij komen graag kennismaken en uw behoeften op het gebied van medisch koelen te bespreken.

× Kan ik u helpen?